Csomagolástervezés és tanácsadás

A termékek tárolásához, szállításához elengedhetetlen eszköz a csomagolás. Védi a terméket, és megkönnyíti a mozgatást, tárolást. Ezen folyamatok módja, típusa, valamint a termék jellemzői határozzák meg, hogy milyen csomagolást alakítunk ki termékeinkhez. A csomagolás során használt egyik sarkalatos pont a paletta. A legismertebb ezek közül a leginkább elterjedt, standard jellemzőkkel rendelkező EUR vagy EPAL paletta. Számos olyan helyzet van, amikor ez a megoldás nem elégséges, nem költséghatékony. Ilyenkor egyedi megoldásra, az adott termékhez legjobban illeszkedő rakodólapra van szükségünk. A tárolás, szállítás is megkívánhatja az egyedi kialakítást, legyen szó akár palettáról, párnafáról, kalodáról.

Csomagolástervezés-tanácsadás

Optimális tervezés szakértővel

Cégünk vállalja, hogy több éves tapasztalatunkkal az elvárásokhoz leginkább megfelelő és ár/érték arányú megoldásokat tervezzen. Kiválasszuk a szükséges alapanyagot. Számos helyen fel tudjuk használni például a fenyőre jellemző kékült anyagot. A kékülés egy esztétikai hiba, ami a fa egyéb jellemzőit nem befolyásolja, viszont olcsóbb alapanyag.
Megtervezzük a rakodólap alapterületét. Az elvárt terhelhetőség alapján meghatározzuk a deszkák, lécek, tuskók (tőkék) méreteit (hosszúság, szélesség, vastagság) mennyiségét, elhelyezkedésést. Nem mindegy, hogy a palettán egy gömb alakot fogunk tárolni, ami a raklap közepét terheli, vagy a raklap teljes rakodófelületét egyenletesen. Meghatározzuk, hogy hagyományos csúszó talpas, vagy körtalpas kivitel szükséges. Vevőnk elvárásával összhangban definiáljuk a jelölések (hőkezelés, egyedi jelölés), helyeit, méretét, módját. Kiválasszuk a kötőelemek (szegek, csavarok) típusát, méretét, mennyiségét. Kell-e szárítani, vagy csak hőkezelni? A teljes tervezési folyamat során szakértelmünkkel, tanácsainkkal támogatjuk vevőnket, hogy a végén optimális eredményt kapjunk.

Költséghatékony és zöld megoldások a mintadarabtól a tömeggyártásig

A tervezés során kiemelkedő szempont az ár. Nagyon fontos, hogy csak a szükséges méretű alapanyaggal dolgozzunk. Egy szükségtelenül túltervezett raklap csak feleslegesen növeli a termék árát, ami csökkentheti megbízónk versenyképességét a piacon, nem beszélve arról, hogy feleslegesen használjuk fel a természeti erőforrásokat.
Miután minden szükséges jellemzőt meghatároztunk, mintadarabokat gyártunk, amit vevőnk rendelkezésére bocsátunk. Ha kell, módosítunk még a fa csomagolóanyagon, egészen addig, amíg megbízónk elégedett nem lesz az eredménnyel.
A tervezési fázis után csak egy – vevőnk által – elfogadott megoldás tömeggyártását kezdjük el. Minden esetben célunk egy elégedett partner egy olyan csomagolóanyaggal, ami mindig elérhető, kedvező árú, nincs gond vele, ügyet sem kell vetni rá.

Egyedi raklap- és csomagolóanyag

Nagyobb mennyiségű raklapra van szüksége?

Hívjon a +36 30 640 6564 telefonszámon,
vagy írjon üzenetet!

    Cégünk elsősorban nagykereskedelmi tevékenységet folytat, ezért kérjük olvassa el lenti tájékoztatónkat a minimális mennyiségekről.

    Lakossági ügyfelek esetében a minimális kiszolgálási mennyiség tételenként 50 db.
    Lakossági ügyfelek esetén a kiszállítást sem tudjuk megszervezni, ezért csak telephelyi átvétellel dolgozunk.
    Kérjük ezt vegye figyelembe, mikor ajánlatkérését elküldi számunkra.