Rólunk

VT Palett, a hazai raklapgyártó családi vállalkozás

Társaságunk 2008. évben kezdte meg működését. A 100% magyar tulajdonban lévő családi cégünk helyi lakosoknak ad foglalkoztatást immáron 16. éve. Elsősorban azt a célt tűztük ki, hogy rugalmasságunkkal közepes- és nagyvállalati termelő cégek raklapmegoldásaiban segítsünk. Éppúgy kiszolgálunk egyszeri megrendeléseket, valamint folyamatos igényeket, legyen szó akár pár tíz vagy több száz vagy ezer darabról.

Telephelyeink

Gyártói telephelyünk Székesfehérvár mellett Csákváron található, ahonnan partnereink nagy részét kiszolgájuk. Itt található hőkezelő kamránk is. Zalai vevőink rugalmasabb kiszolgálása érdekében Zalaegerszeg mellett is nyitottunk logisztikai telephelyet. Itt elsősorban raktározás és közeli vevőink innen való kiszolgálása történik.

Hőkezelés és szárítás

Termékeinket saját tulajdonban lévő szárítókamránkkal FAO ISPM 15 szabvány szerint hőkezeljük, amit 3 évente – az országban egyetlen erre jogosult szervezet – a Soproni Egyetem Központi Vizsgálólaboratóriuma ellenőriz, és kiállítja az erről készült vizsgálati jegyzőkönyvet. A hőkezelés tényéről minden egyes általunk hőkezelt palettát, fa csomagolóanyagot beégetéses módszerrel megjelöljük a partnerünk által kívánt helyen. Ennek tényéről minden egyes szállítási egységhez partnereink számára – akár idegen nyelven – hőkezelési tanúsítványt állítunk ki. A fumigálás (hőkezelés) mellett szárítást is végzünk. E folyamat alatt a fa nedvességtartalmát állítjuk be a kívánt értékre.

A környezetvédelmi termékdíjról

Mivel az új csomagolóanyagok környezetvédelmi termékdíj köteles termékek, szakértő partnerünk segítségével megvizsgáljuk a lehetőségeket, és a törvényi szabályozás keretein belül e téren is költséghatékony megoldást kínálunk.

Termékeink

Egyedi, egyutas raklapok

Stabil pénzügyi alapokkal rendelkező társaságként a vevői igényekre szabott, többek között egyedi, egyutas raklapok gyártásával foglalkozunk. Tapasztalatunkkal segítjük partnereinket, tanácsadással segítjük a legjobb csomagolóanyag megoldást. A felmerülő igények alapján megtervezzük a lehető legjobb ár-érték arányú optimális rakodólapot, kérésre mintát készítünk.

EUR/EPAL raklapok

Gyártói licensszel rendelkező partnereink segítségével a leginkább elterjedt EUR és EPAL rakodólapokat is értékesítünk. Több gyártói partnerrel dolgozunk, így a biztonságos és folyamatos ellátást biztosítani tudjuk. A gyártók minden esetben rendelkeznek a szükséges UIC és/vagy EPAL gyártói engedélyekkel. Az új EUR/EPAL paletták mellett különböző minőségű használt raklapok forgalmazásával is foglalkozunk.

Kik a vevőink?

A teljesség igénye nélkül értékesítünk fa csomagolóanyagot az élelmiszeriparba – eleget téve az élelmiszeripari követelményeknek, szállítunk autóipari-, építőipari partnereinknek. Célunk, hogy vevőinknek az elvárt termékminőség mellett szolgáltatásminőséget is adjunk a gyártási/szállítási rugalmasság, az ár, valamint a fizetési kondíciók tekintetében.

Miért válasszon minket?

Az idők során felhalmozott elméleti és gyakorlati tudásunkkal támogatjuk partnereinket.

Teljes életciklus támogatás

Megtervezzük, legyártjuk, szállítjuk és szükség esetén kifuttatjuk a termékeihez használt fa csomagolóanyagait.

Biztos pénzügyi háttér

Célunk nem a gyors profit szerzés, hanem a biztos anyagi lábakon alapuló működés, hosszú távú vevői kapcsolatokkal.

Garancia

Az általunk forgalmazott termékekre minőségi garanciát vállalunk.

Nagyobb mennyiségű raklapra van szüksége?

Hívjon a +36 30 640 6564 telefonszámon,
vagy írjon üzenetet!

    Cégünk elsősorban nagykereskedelmi tevékenységet folytat, ezért kérjük olvassa el lenti tájékoztatónkat a minimális mennyiségekről.

    Lakossági ügyfelek esetében a minimális kiszolgálási mennyiség tételenként 50 db.
    Lakossági ügyfelek esetén a kiszállítást sem tudjuk megszervezni, ezért csak telephelyi átvétellel dolgozunk.
    Kérjük ezt vegye figyelembe, mikor ajánlatkérését elküldi számunkra.